Zoran Petrović Šumadinac: Čita sudbinu i skida magiju PREKO AURE

Nakon tri kliničke smrti, Zoran je dobio nesvakidašnji dar da vidi više od drugih, otkriva budućnost, bolesti i negativne uticaje, i to preko čovekovog energetskog omotača

Mnogo je onih koji su nakon kliničke smrti stekli posebnu moć - da vide budućnost, komuniciraju sa višim silama, čitaju auru, otklanjaju bolesti i magiju. Ovaj dar nisu dobili slučajno jer je njihov zadatak da pomažu ljudima u borbi protiv zla. Jedan od njih je i Zoran Petrović Šumadinac iz Gornjeg Milanovca. Rođen je u Austriji gde je završio studije novinarstva, a preživeo je tri kliničke smrti nakon kojih je stekao neverovatne sposobnosti.

Tri kliničke smrti

Prvu kliničku smrt Zoran je doživeo pre desetak godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. "Iznenada mu je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dve godine, opet sam doživeo kliničku smrt. Ovoga puta, lekari su javili mojoj porodici da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće dešavati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli.

Tada sam doživeo i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije - obasjala me je blještava svetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac.

Kazali su mi da sam predodređen da pomažem ljudima, da je to moja misija i da će me oni podučiti kako to da činim. Tako je i bilo: od njih sam saznao koje biljke leče određene bolesti, upoznavali su me sa receptima za lekovite mešavine, a uz njihovu pomoć savladao sam i mnoge druge ezoterijske veštine.

Znanje koje sam stekao uz njihovu pomoć prvo sam isprobao na sebi: izlečio sam tumor koji mi se razvio u stomaku, dok kod drugih postižem odlične rezultate u terapiji sinusa, migrene, povišenog krvnog pritiska pa i najtežih oboljenja, ali u početnoj fazi. Takođe, javljaju mi se vizije budućih događaja zahvaljujući kojima sam mnogima pomogao da izbegnu nesreću", objašnjava naš sagovornik.

Aura otkriva bolest i magiju

Preko telesnog energetskog omotača Zoran otkriva brojne poremećaje koje izazivaju spoljni i unutrašnji faktori, a aura mu pomaže da vidi prošlost i budućnost čoveka. "Umem da čitam sudbinu, vidim bolesti, ali i uticaj magije, nakon čega isceljujem molitvama, tamjanom, bosiljkom i amajlijama.

Dovoljni su mi fotografija i datum rođenja, jer mogu da pomažem i na daljinu. Jedna od najvažnijih stvari jeste čišćenje aure koje obezbeđuje zaštitu od psihičkih napada, magije i bolesti. Energetski omotač isprlja se ukoliko se boravi u prostoru sa negativom energijom, poput bolnica, groblja i smetlišta, ili smo okruženi lošim ljudima.

Seansa čišćenja aure ponekad traje i po šest sati, u zavisnosti od toga o kakvom se problemu radi, a ritual izvodim uz molitve, koristeći bosiljak, krst i nož. Uglavnom se rade pojedinačno, ali dešava se da to bude i grupa, nakon čega se ljudi osećaju opušteno, puni energije, što je naročito dobro za one koji su pod konstantnim stresom.

Na sličan način čistim radni i životni prostor: ako se u njemu nagomila loša energija, onaj koji tu boravi neće imati napretka u životu. Preko aure se može otkriti da li osoba pati od neke bolesti, i to pre nego što se jave bilo kakvi simptomi. Dešavalo se da mi lekari šalju pacijente jer ne mogu da uspostave pravu dijagnozu", ističe parapsiholog.

Pišite mi, zajedno ćemo doći do rešenja!

Ime:               E-mail adresa:

Poruka: